Shqipëria me ambasadë në Australi

17

Shqipëria do të ngrejë në nivel ambasade përfaqësimin e saj në Australi. Vendimi është marrë në Këshillin e Ministrave.

Një lajm fantastik për diplomacinë e Shqipërisë. Më parë, marrëdhëniet diplomatike të Republikës të Shqipërisë me Australinë dhe disa prej vendeve të Azisë dhe Paqësorit janë mbuluar nga Ambasada në Pekin.

Hapja e Ambasadës në Kanberra do të mundësojë intensifikimin e marrëdhënieve diplomatike, politike dhe ekonomike midis Shqipërisë dhe Australisë