Fier, vazhdon puna me intensitet në rrugën ”Jani Bakalli”

344

Përparon puna pë shtrimin dhe sistemimin e trotuarëve në rrugën “Jani Bakalli”. Aktualisht ka pëfunduar shtrimi në një sipërfaqe prej 500 m2 dhe vazhdon me intesitet puna për të finalizuar shtrimin në gjithë gjatësinë e trotuarëve.

14567962_1024058947705349_6960299793760984021_n 14517567_1024058931038684_2321228864759295944_n 14650510_1024058854372025_7569166131440586817_n 14632821_1024058857705358_7557180738538336048_n