Përfundon shëtitorja e Dhërmiut, gati për sezonin turistik

85

Shëtitorja e re në Dhërmi, fshatin me një bukuri madhështore pranë Jonit ka përfunduar, ndërsa janë drejt përfundimit edhe hapësirat e reja urbane e vendparkimet.

Kjo shëtitore do ta transformojë plazhin e Dhërmiut në një destinacion akoma më të kërkuar nga turistët.

Investimi i qeverisë shqiptare dhe Bankës së Këshillit të Europës që zbatohet nga Fondi Shqiptar i Zhvillimit po ecën me ritme të shpejta.

Fshati i Dhërmiut ndodhet 52 km në jug të Vlorës, 72 km në veri të Sarandës dhe rreth 210 km nga kryeqyteti, Tirana. Nga ana administrative, Dhërmiu bën pjesë në bashkinë e Himarës.