Shkodër, pastrimi kanaleve kulluese në Njësinë Administrative Bërdicë

284

Bashkia Shkodër vazhdon punën pa ndërprerje për pastrimin e kanaleve kulluese. Kjo shërben për kullimin e tokave bujqësore dhe evitimin e përmbytjeve të mundshme. Kësaj here po punohet për pastrimin e kanaleve kulluese në Njësinë Administrative Bërdicë.

14639685_980804428692091_1823453035563894312_n 14900463_980804755358725_5948298432124574017_n 14925348_980804432025424_8452178686723397069_n 14925503_980804775358723_2744987212282900427_n 14925519_980804612025406_4788328649752829321_n 14925447_980804425358758_231379740011279656_n