Të rinjtë vullnetarë asistojnë nxënësit në rrugët me trafik

315

Çdo mëngjes në rrugët me trafik, përveç vijëzimit ndihmojnë dhe të rinjtë vullnetarë. Vullnetarët vendosen nëpër rrugët pranë çdo shkolle.

14469682_10154574411406926_5162866990505265978_n 14463044_10154574412401926_5628327460108358826_n 14495518_10154574415111926_6482997454016581605_n 14520601_10154574411816926_1732777379497433836_n