Bëhet i ditur fituesi i Çmimi Nobel 2016 për Letërsinë

352
  1. 14680741_10153968659929103_6967842765167319668_n

Sapo është dhënë Çmimi Nobel për Letërsinë nga Akademia e Stokholmit. Ky çmim është i përvitshëm dhe prej shumë vitesh i nominuar ka qenë edhe shkrimtari i madh Ismail Kadare. Edhe këtë vit ky çmim nuk ka shkuar pë Kadaren. Çmimi Nobel për Letërsinë këtë vit shkon për Bob Dylan. Bob Dylan ka lindur me 24 Maj të vitit 194, në Minnesota.