Forcat e Armatosura Shqiptare ndërtojnë urën që u shërben disa fshatrave në Mat

356

Forcat e Armatosura Shqiptare bënë të mundur ndërtimin e urës tip ”bailey” në Njësinë Administrative Rukaj, Mat. Ura është e gjatë 24 metër dhe më një peshëmbajtje prej më shumë se 10 ton. Ura është e domosdoshme për banorët e fshatit Laç si dhe për fshatrat e tjerë përreth.