Rikonstruksioni i godinave studentore, rehabilitohet lulishtja tek Godina nr. 1 e Mjeksisë

74

Krahas punës për rikontruksionin e godinave të studentëve dhe përmirësimin e kushteve në konvikte, po vijon punën edhe për rehabilitimin e mjediseve të jashtme.

Gjatë ditëve të fundit, punonjësit kanë realizuar rehabilitimin e lulishtes tek Godina nr.1 e Konvikteve të Mjeksisë.

Janë sistemuar terrenet jashtë godinave studentore, si dhe u plotësua hapësira përreth me stola dhe kosha.