Durrës/ Vijon puna në sistemin e ujit, një investim strategjik nga ku përfitojnë 300 000 banorë

119

Po ecën me ritme të mira puna në investimin strategjik në sektorin e ujit, Durrës nga i cili përfitojnë 300 000 banorë, ujë të pijshëm.

Ky investim shmang dhe eleminon ndotjen mjedisore së vijës bregdetare. Ndërkohë që projekti pritet të japë ndikim të ndjeshëm në përmirësimin e cilësisë së jetës së qytetarëve.