Ja si do transformohet hapsia pranë bustit të Vojo Kushit tek “Selvia”

47

Pas prishjes së ndërtimeve pa leje si loto dhe bingo, si dhe çlirimit të bustit të heroit “Vojo Kushi”, ka nisur puna për rehabilitimin e gjithë zonës tek Selvia.

Përmes këtyre fotove nga projekti i transformimit të zonës, do kuptoni se si kjo hapësirë në kryeqytet do t’i kthehet komunitetit.

Përveç çlirimit të bustit të Vojo Kushit, për të gjithë banorët e zonës nuk do të mungojë gjelbërimi dhe hapësirat çlodhëse.