Rezonanca 3T instalohet në QSUT

129

Në Qendrën Spitalore Universitare në Tiranë është instaluar rezonanca e re 3T.

Kjo aparaturë përmirëson nivelet e diagnostikës dhe rrit cilësinë e shërbimit mjekësor për pacientët në spitalin publik shtetëror.

Ky investim ka një vlerë prej 1.1 milion euro.