Rikthehen fasadat me ngjyra nëpër pallatet e Tiranës

214

Një tjetër zonë e qytetit është veshur me ngjyrat e pranverës.

Bashkia e Tiranës ka ndërhyrë në një tjetër pallat, në zonën e Tiranës së Re,  ku nuk ishte vënë dorë prej shumë vitesh.

Kështu, ka filluar sërish zbatimi i projektit për rregullimin e fasadave të pallateve në kryeqytet dhe lyerjen e tyre.